lauantaina, marraskuuta 18

Kaunis poika

Seuraavana iltana lähtiessämme kohti Caedon työpaikkaa marraskuiset kadut tulvivat vettä, sadaverhon takana näkymättömissä kadunpientareet täyttyivät katujen kahleisiin keihästetyistä vettyvistä kulkureista. Bussipysäkillä muutama muukin yritti tunkeutua Caedon sateenvarjon alle, mutta tönimme heidät pois. Ahtauduimme koirankopilta haisevaan bussiin ja hetken päästä olimme Diskon portilla, Caedon jäädessä päivystämään neonvalojen alle, menin minä sisälle hienhuuruiseen saliin. Paikka on vielä lähes tyhjä, se ei näytä sen kummemmalta kuin tuhat muutakaan Espanjalaista diskoa, suurinosa paikallaolijoista on miehiä, mutta niin on kaikissa etelämaalaisissa diskoissa, jollei mukaan lueta turistirysien ravintoloita. Paikalla olevat naiset ovat pukutuneet drag-queen tyyliin näyttävästi, mikä oli pakottanut oikeat DQ:t viemään kimalluksensa naurettavuuden rajan tuolle puolen ja he näyttivät pelottavilta. Meteli huumaa, näiden paikkojen DJ:iden kamoissa on vain On/Off kytkin, täysillä tai ei ollenkaan. Tilaan oluen ja saan jotain litkua joka muistuttaa kotimaan vetistä Lapin kultaa, mutta oluen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

Istuudun nurkkalooshin nihkeälle nahkasohvalle ja tarkastelen ilmapiiriä ja paikalla olijoita - joista osa todellakin näyttää enemmän olioilta kuin ihmisiltä - missään muualla en ole nähnyt yhtä sekavan näköistä porukkaa. On tyylikästä pukuheeboa kirkkaine kravatteineen ja monivärisine liiveineen, läpikuultavaan sifonkipaitaan ja ihonmyötäisiin kimalteleviin lateksihousuihin pukeutuneita neitihomoja, muutama tavallisen duunarin näköinen tyyppi seisoskeli salin eri nurkissa yrittäen näyttää coolilta ja välinpitämättömältä, mutta näinkin kaukaa heistä erotti seksuaalisen kiihkon joka heidät tänne toi. Muutamat näyttivät siltä kuin olisivat eksyneet peilitaloon josta eivät pääse pois, ja tietenkin paikalla olivat pakolliset ylävartalo paljaana itseään ja sixpackkejään esittelevät kauniit pojat. Omalaatuista kyllä täällä ei näkynyt ainuttakaan nahkahomoa, joita Saksalaiset homopaikat olivat täynnänsä.

Hetken istuskeltuani Caedo tuo minulle paukun joka näyttää lähinnä tiskivedeltä mutta on hyvää. Hän ei ehtinyt kauaa viipyä pöydässä kun baarimikko jo tuli hakemaan hänet. Käyn baaritiskillä ja baarimikko antaa minulle pullollisen anisviinaa sanoen jotain mutten kuule mitä, otan pullon ja tarjoudun maksamaan ja hän vain huiskaisee kädellään. Hämmentyneenä suunnistan takaisin pöytääni ja samassa ympärilleni ilmestyy porukkaa, huomatessaan minun olevan portsarin ja baarimikon tuttu - mikä ei pidä paikkansa - kaikki haluavat olla kavereitani. Tässä metelissä mielenkiintoni heidän puheisiinsa lopahtaa hetkessä, en jaksa jatkuvasti tunkea korvaani puhujan suuhun, minkä lisäksi heidän englannissaan on niin omalaatuinen aksentti etten muutenkaan ymmärrä kuin puolet. Muutaman minuutin päästä olen humalassa, juomani anisviina tekee salakavalasti tehtävänsä ja minäkin riisun hiestä läpimärän paitani pois ja viereisestä peilistä huomaan kuinka laiha ylävartaloni hohtaa aavemaisesti UV valojen loisteessa.

Matkalla kohti vessaa nuori poika pysäyttää minut ja yrittää saada tanssimaan kanssaan. "Kovat jätkät eivät tanssi." Sanon hänelle, mutta hän ei luovuta vaan vetää minut housunkauluksestani tanssilattialle. Yritän kömpelösti tanssia muutaman askeleen, mutta anisviina on valunut jalkoihini ja kaadun selälleni vetäen mukanani muutaman muunkin. Noustessamme porukka nauraa ja läpsii minua, häivyn paikalta ja löydän vessan. Vessa on täynnä porukkaa ja kaikki kopit ovat vapaina mikä ihmetyttää minua, eikö täällä ole kuultu pikapanoista? Kusen rauhassa ja tungen muutaman neidin välistä lavuaarille pestäkseni käteni. En löydä mistään käsipyyhkeitä, joten koppasen yhdestä kopista käteeni rullan vessapaperia ja kuivaan käteni siihen. Heitän rullan pois ja lähden takaisin saliin, kaunis poika odottelee minua vessan ulkopuolella ja hän taluttaa selkääni hivellen minut takaisin pöytääni. Hän sanoo jotain enkä kuule muuta kuin qué. "Kekekeke ittelles." Vastaan hänelle, hän hymyilee ja lähtee kohti baaritiskiä. Hetken päästä hän tulee takaisin ja ojentaa minulle kupin, maistan siitä, se on kahvia, taivaallisen hyvää kahvia, ei sellaista mietoa puolipaahdettua litkua kuin Suomessa ja Ruotsissa tarjotaan. Taputan sohvaa vieressäni ja poju istuutuu viereeni.

Hän pajattaa jotain korvaani ja huomatessaan etten ymmärrä hän sanoo vieressäni istuvalle miehelle jotain. Hetken päästä tämä kääntää minulle Pojun puheen englanniksi. "He wants to know if you like him?" Käännyn pojan puoleen ja huomaan tuijottavani suuriin, lähes mustanruskeisiin silmiin. "I do not..." Keskeytän lauseeni ja hetken mielijohteesta koppaan pojan syliini ja suutelen häntä, en pelkästään pitänyt hänestä, halusin häntä. Poika vastasi suudelmaan ja kietoi kätensä ympärilleni. Kun huulemme eroavat huomasin hänen jollain tavalla onnistuneen suudellessamme livahtamaan syliini. "Ninpä tietysti, sitä isketään paikan kaunein poika heti kättelyssä!" Paikalle ilmestynyt Caedo huusi korvaani, tunsin punastuvani, mikä aiheutti hilpeyttä ympärilläni olevissa ihmisissä. Sylissäni istuvan pojan näykkiessä niskaani menen kauttaaltani kananlihalle. ”Ootsä tulossa mun kämpille tänään, vai lähetsä ton mukaan?” Caedo sanoi minulle. ”Ton?” Kysyin. ”Toi poika, lähetsä sen mukaan?” Caedo vastasi osoittaen sylissäni istuvaa poikaa. ”Emmä tiiä vielä, en kai.” Vastasin. ”OK, mä lähen himaan vasta aamulla, ni et jos tuut mukaan ni oo täällä joskus kuuden aikaan.” Caedo sanoi ja lähti takaisin ovelle. Poika nousi sylistäni ja meni tanssimaan, hänen hinkatessaan itseään toista miestä vasten tunsin mustasukkaisuuden tulvavuoksen; hän kuului minulle! Hämmennyin tästä ajatuksesta, en koskaan ole tuntenut mustasukkaisuutta, enkä koskaan aiemmin ole tuntenut näin suurta himoa...

Ei kommentteja: